dinsdag 30 december 2014

Het dak op...

Nadat het skelet stond heeft Geer diezelfde avond met behulp van Pim (dank!!!) het dak afgedekt met zeil. Dit om te voorkomen dat de vloerplaten op de eerste verdieping nat worden. Met Kerst hebben we niets gedaan. De dag na Kerst wilden we hard aan de slag om het dak dicht te maken maar de weergoden hadden andere plannen. Een prachtig pak sneeuw bedekte de aarde én ons huis. Noodgedwongen hadden we dus een extra rustdag. We zullen het wel nodig hebben gehad ;-)
's-Middags kregen we bezoek van een journalist van het Brabants Dagblad (artikel) . De volgende koude maar droge dagen zijn we met het dak begonnen. Inmiddels is het dak van het bijgebouw en de helft van het dak van het huis dicht. We hopen deze vakantie het hele dak dicht te krijgen. We zullen daarvoor flink moeten doorwerken en het weer moet natuurlijk een beetje meezitten...maar dan gaat het zeker lukken! Vandaag kwam onze architect Bettina met partner Geert (Coenen Sattele Architecten) langs op de bouw. Leuk om samen na een heel ontwerpproces nu ons huis in wording te bewonderen!

Wij wensen verder  iedereen een heel mooi, gezond en liefdevol 2015, bedankt voor alle leuke, lieve en motiverende berichtjes en graag tot volgend jaar!!!

Kersthuis...


Geer op het dak van ons bijgebouw

Op de helft...

De eerste plank van het dak van ons huis

Kinderstoeltje ;-)


Plank na plank

mooi...

V.l.n.r. Sarah, Geer, Julia, Bettina en Geert
Voor iedereen een mooi, gezond en liefdevol 2015!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten